we bedanken iedereen voor de fijne samenwerking
voor nadere toelichting zijn we graag bereid
wij blijven leren en jullie vast ook
EducatieMaster stopt per 1 juni 2019!

Ik ben geïnteresseerd in:

Wat vinden anderen van Educatiemaster?

KPOA kiest bewust voor EducatieMaster

In de onderstaande video geven Willy van Dijk en Wouter Siebers in het kort weer waarom de KPOA voor EducatieMaster heeft gekozen.

Pabo Stenden ziet duidelijk de meerwaarde van EducatieMaster

In de onderstaande video geven Gea Hoekzema en Lotte Miljoen in het kort weer wat de meerwaarde is voor de aanstaande leerkrachten op de Pabo.

Kies je favoriete leesmoment en lees op elk apparaat
Op school, in de trein, of lekker op de bank; de artikelen op Educatiemaster kan je altijd en overal lezen. Doordat je een eigen leesprofiel maakt, vind je snel de artikelen die jij zoekt.
Overal lezen op jouw ideale moment
people

Zo werkt EducatieMaster

Vakliteratuur lezen is leuk!
EducatieMaster is simpel, snel en altijd up-to-date. En Educatiemaster geeft je het artikel dat je zoekt en bij je past.
Is je interesse gewekt?

huis

Voor leerkrachten

Ken je dat? Die bladen op de leestafel die slecht gelezen worden of die je pas na een aantal weken op je bureau ziet liggen omdat een ander het blad eerst een tijd thuis had? Dat probleem is nu opgelost! EducatieMaster heeft de beste artikelen uit gerenommeerde vakbladen en de online vakliteratuur gebundeld in een digitaal systeem!
EducatieMaster is de manier om jezelf als leraar kwalitatief te ontwikkelen. Met een uniek leesprofiel vind je snel voor jou interessante artikelen en krijg je een nuttig inzicht in je vergaarde kennis en leesgedrag. Online, altijd & overal te lezen op je tablet of je pc.

lamp

Voor scholen en besturen

EducatieMaster is h├ęt digitale platform waar vakinhoudelijke informatie aan leerkrachten wordt aangeboden. Het draagt bij aan een structurele invulling van (zelf-)educatie van leerkrachten & stimuleert kennisdeling tussen leerkrachten en scholen.
Het gebruik van EducatieMaster is de eenvoudigste professionaliserings-slag voor uw school. EducatieMaster sluit aan op Actieplan Leraar 2020 en geeft met een concrete invulling aan de CAO-afspraken omtrent deskundigheids-bevordering een duidelijke impuls aan de kwaliteit van uw school.

Wat een geweldige manier van lezen, ik wil nooit meer anders!

renee